Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

T.R. Salty: Pre Bellum Atlantis és más mesék

T.R. Salty: Pre Bellum Atlantis és más mesék

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Minden valamire való fantáziatörténet a „mi lenne, ha?” felvetéssel kezdődik. Az emlékezetesebbje be sem éri alkalmi magyarázatokkal: az eshetőségek mintázatából összefüggő valóságot alkot, ahol minden válasz újabb kérdést teremt, az igazságok úgy rétegződnek egymásra, akár egy lépcsős piramis szintjei… és éppoly konokul őrzik a régmúlt titkait.

A Bellum Atlantis szerzője ebben a kötetben az ókori keleti hadszíntér megnyitásának előzményeit tárja elénk – a konfliktusét, mely a háborúk világtörténetének számolatlan áldozata közül csak a legkiválóbbaknak ad második esélyt. Lehetőséget arra, hogy visszatérjenek a kezdetekhez, és az emberiség bölcsőjénél zajló küzdelemben ördögökből angyalokká, a végzet vak eszközeiből hősökké legyenek.

Megjelenés: 2013.06.10.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: T.R. Salty
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 296 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 54 4
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta ekultura.hu

    Az az igazság, hogy a fülszöveg első fele miatt döntöttem úgy, hogy ez egy nekem való könyv. A „mi lenne ha?” nem csak minden valamirevaló sci-fi alapja, de nagyjából az élet legtöbbet eldörmögött kérdése is, a felvetés ezúttal ráadásul magyar író tollából érkezett, a T. R. Salty álnév ugyanis Soós Tibort takarja, akitől eddig még nem volt alkalmam mást olvasni, azonban kiderült: kellene. A tartalomvázlat második felére, amelyből kiderül, hogy ez tulajdonképpen a Bellum Atlantis kötet előzménye, nem sok figyelmet fordítottam – szerintem el sem olvastam, ami csak azért lehetne probléma, mert ez tényleg egy előzménykötet. Ami végül nem számított, mert az egyes történetek nagyon érdekesek voltak önmagukban is, így, még ha néha éreztem is, hogy talán valami többről szólhat az adott fejezet, nem zavart, teljesen lebilincseltek az olvasottak.

    A teljes ismertető itt olvasható:
    http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2013-09-09/t-r-salty-pre-bellum-atlantis-es-mas-mesek


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!