Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Rettegés Arkhamban

Rettegés Arkhamban

 • Rettegés Arkhamban

Előrendelhető

Normál ár: 18900 Ft

Kedvezményes ár: 15120 Ft

Részletek

Az Arkham Horror társasjáték során a játékosok az 1920-as évek külöféle alakjainak (gengszterek, egyetemi professzorok, tolvajok, rendőrök, hivatalnokok és még néhány) bőrébe bújva kezdenek nyomozni az Arkham városában történt furcsa esetek után. Minden szereplőnek más képességei vannak, amiket más-más helyzetekben használhat hatékonyan. A játék folyamán szereplőink a legkülönfélébb misztikus lényekkel, szörnyekkel találkoznak, és azon igyekeznek, hogy a várost elözönleni készülő gonoszt legyőzzék.
Tervezett megjelenés: 2018.04.30.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 1-8 fő
Korosztály: 12 éves kortól
Játékidő: 240 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. társasjáték ismertető írta Csibu

  "Az Arkham Horrort azoknak ajánlom, akik bele tudják élni magukat abba, hogy rajtuk múlik a világ fennmaradása. Ha ugyanis nem tudják a játékosok beleélni magukat, a minimum 2-3 órás küzdelembe, egy idő után megunják, elindul egyfajta beszélgetés más dolgokról és máris oda a játék igazán remek hangulata! Azok is élvezni fogják, akik szeretik a kooperációs játékokat, de én is felhívom a figyelmet arra, hogy bár legyen megbeszélve közösen a taktika, engedjük egymást szabadon dönteni! Könnyen elronthatják a többiek örömét azzal, ha mindent és mindenkit egyvalaki akar irányítani. Az első néhány játéknál legyetek türelemmel, a sok apró szabály miatt döcögős lehet a játék, de utána annál izgalmasabb lesz!"

  A teljes ismertető Húzópakli blogon olvasható:
  http://huzopakli.blog.hu/2010/08/04/arkham_horror

 2. társasjáték ismertető írta Antiserver

  "Az összkép, amely kialakult bennem a játékról, rendkívül pozitív. Baráti társaságommal a mai napig ez a társasjáték az, ami először eszünkbe jut, mit is játsszunk? Szinte végtelen számú újrajátszhatóságot, remek hangulatot, és másodperceknek tűnő játékórákat garantál annak, aki kipróbálja. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, csalódni nem fog benne senki."

  Teljes ismertető az LFG.hu-n olvasható:
  http://lfg.hu/43586/ismerteto/retteges-arkhamban-tarsasjatek-videos-ismerteto/


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!