Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Antológia: Sárkányvér

Sárkányvér

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

A nagy sárkányok sohasem voltak sokan, és most egyre-másra tűntek el a föld színéről. Elaludtak, egyik a másik után, és nem ébredtek fel többé. Egyesek ott maradtak a tanyájukon, lassan megkövülő relikviaként, ahogyan az évek hordaléka apránkint rájuk rakódott; mások felbomlottak és elenyésztek, minden élőlény törvénye szerint, irdatlan vázakat és kátrányosra alvadt vértócsákat hagyva maguk után; megint mások egyszerűen kifakultak a létből, még az emlékezetük is nyomtalanul szertefoszlott.

Isithor haldoklott. Az életét már csak egyvalami menthette volna meg: sárkányvér. De hol találni sárkányt Ayvaron? És ki az a vakmerő, aki hajlandó szembeszállni vele?

Aki a jövőt akarja fürkészni, sárkányvért kell innia. de mi a veszedelmesebb: ellenszegülni az istenek akaratának vagy sárkány ellen harcolni? Sorsgúnyoló, a manók bátor sarja inkább ez utóbbit kockáztatja meg... hisz állítólag van a közelben egy csapdába esett, alvó sárkány...

Douglas Rowland, Eve Rigel, Norbert Winney, Benjamin Rascal, Allen Newman, Adrian Darco és Raoul Renier írásai remek szórakozást nyújtanak a kalandos fantasy kedvelőinek.


Eve Rigel: Sárkányvér

Norbert Winney: Sárkánymeló

Adrian Darco: Féld a sárkányt!

Raoul Renier: Sárkányszív

Raoul Renier: Sárkányszárny

Raoul Renier: Sárkánykönny

Allen Newman: Elefánttemető

Norbert Winney: Árvavágyak

Benjamin Rascal: Sárkánylátás

Douglas Rowland: Sorsgúnyoló

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Antológia
Borítófestő: Vakulya Norbert
Terjedelem: 400 oldal
ISBN szám: 963 9566 49 7
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Változatos antológia a sárkányokról írta Razor

  Eve Rigel: Sárkányvér: Kissé harmatos a címadó történet. Fura volt a sárkányok megjelenése, meg úgy a történettől sem estem a hanyatt. A csavar a végén javított, de kicsit előrelátható volt.
  Norbert Winney: Sárkánymeló: Kis humoros szösszenet, egynek elment, bár a történet nem túl egyedi.
  Adrian Darco: Féld a sárkányt!: Érdekesen alakult, nem épp ilyen befejezésre számítottam.
  Raoul Renier: Sárkányszív: Na ez már jó volt, tetszett a sárkány és a fej beszélgetése.
  Raoul Renier: Sárkányszárny: Szerkezetileg elsőre fura volt – hosszabb narrációs részek váltják egymást a cselekményes részekkel –, de nem volt rossz.
  Raoul Renier: Sárkánykönny: Ezt kicsit gyengébbnek érzem a másik kettőnél, elég sok volt benne a mesélés, az eleje alapján azt hittem végig ilyen lesz, de nem, ettől viszont olyan furcsa keveréknek tűnik, mintha nem egy történet lenne.
  Allen Newman: Elefánttemető: Ezt ismertem már a Naplovag antológiából, de nagyon tetszett ott is, most is. A naplóformátum ad neki egy extra ízt, a keretként szolgáló részen pedig jókat mosolyog az ember.
  Norbert Winney: Árvavágyak: Az eleje kicsit lassan indult be, de aztán jó lett. Van némi kontraszt a mesés első és a realisztikusabb második fél közt, de ez nem ront sokat az összképen.
  Benjamin Rascal: Sárkánylátás: Na ez kész, szinte végigvigyorogtam az egészet, lehet néztek is rám furán a buszon :D
  Douglas Rowland: Sorsgúnyoló: A kötet egyik, ha nem legjobbja. Kalandos történet, ahol aztán az utolsó pár oldal elég rendesen felborítja az eddigi képet.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!