Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Scythe - promólapos magyar 2. kiadás

Scythe + promólapok - Magyar kiadás

  • Scythe + promólapok - Magyar kiadás
  • Scythe + promólapok - Magyar kiadás
  • Scythe + promólapok - Magyar kiadás
  • Scythe + promólapok - Magyar kiadás

Készleten

Normál ár: 30990 Ft

Kedvezményes ár: 25490 Ft

Részletek

Ez a magyar nyelvű csomag a játék alapváltozatát, és a kickstarter kiadáshoz megjelent mind a 4 kiegészítő promólapcsomagot tartalmazza.

A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora.


HÁTTÉRTÖRTÉNET
Az I. Világháború sötét fellegei még mindig árnyékot vetnek az 1920-as évek hóval borított Európájára. A kapitalista városállam, melyet egyszerűen csak úgy neveznek, hogy „A Gyár”, és amely egykor üzemanyaggal látta el a robosztus harci mecheket, most bezárta kapuit, és ez felkeltette számos közeli ország figyelmét.

A kicsiny, ám módfelett áhított földdarabra öt frakció vetette ki a hálóját. Vajon kié lesz a dicsőség, a vagyon, és vajon melyik lesz Kelet-Európa vezető birodalma?

Scythe unboxing video: https://www.youtube.com/watch?v=wYGrB-Ye6Zw&t=9s

Scythe bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=BnwxhYUebWA&t=224s

Megjelenés: 2018.03.20.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-5
Korosztály: 14+
Játékidő: 90-120 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Nagyon jó írta Endre

    Sziasztok.
    Mikor először hallottam a játékról 1 világháborús alternatív síkba játszódó játék. Vegyes érzelmekkel fogadtam. Nézegettem a képeket, infókat a játékról és egyre jobban tetszett ez a szürreális világ amit feltár a játék. Ezért bele vágtam és megvettem. Egy játék két játék és elkezdett magával ragadni. Zseniális és könnyen tanulható szabályrendszere van. 2 játék után minden magától érthető volt nem kellett szabálykönyvet lapozgatni. Mára minden kiegészítője és fém alkatrésze megvan. minden figura kifestve. Minden pénzt megért amit ráköltöttem. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Igényes megjelenésű nagyon jó játékmechanizmussal rendelkező játékról van szó ami könnyen tanulható.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!