Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ray O’Sullivan: Sötét térítő

Ray O’Sullivan: Sötét térítő

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Súlyos vádak érik Darton ynevi helytartóját: maga a Rend vádolja meg hűtlenséggel és hitszegéssel. Airun Al Marem néhány fanatikus hívével menekülni kényszerül. Talán azért, hogy tisztázza magát a vádak alól – vagy hogy a Sors különös rendelését teljesítse… Saját társai sem értik, miért fogadja el a Kráni Tizenhármak támogatását, a magyarázata pedig számtalan kétségre ad okot. Kráni földön különös segítőtársai akadnak: egy helyi fejvadászklán vezetői felajánlják, hogy elteszik láb alól a tizenkettedik kráni varázslóherceget. A Smaragd Társasága – Vaskezű Alex parancsa ellenére – Pyarron ellen fordul. A játszma nagyban folyik, csupán az a kérdés, vajon mindenki tudja-e, mi a tét.

Megjelenés: 2009.03.17.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Ray O’Sullivan
Borítófestő: Sánta Kira
Terjedelem: 192 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 10 7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Ha eddig nem tudtad,hogy miért érdemes élni és meghalni Dartonért,itt az alkalom,hogy megtudd.Sötét karizma,humor,titkok és küzdelmek egy kötetben. írta Holdkereső

    Talán az egyik legszórakoztatóbb ynevre írt regény.Az író bámulatos tehetséggel sző humort a komor fenség és misztikum köré.A szereplők és események úgy tudnak humorossá válni,hogy közben nem lesznek nevetségessé.A főhős egyszerre esendő és félisteni.Szerethetőek a mellékszereplők is.A cselekmény mozgalmas.A író könnyed stílusa észrevétlenül magával ragadja az olvasót.A legkomolyabb,világrengető jelenetek fenséges komorságába is sikerül sötét glóriaként egy kis humort csempészni.Ez nem teszi gagyivá a jelenetet,hanem egyedülálló módon inkább fennköltté.Ezt alighanem senki sem tudja az író után csinálni ilyen könnyedséggel,természetességgel.Letehetetlen könyv ami az első oldaltól az utolsóig felhőtlen szórakozást nyújt.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!