Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Star Wars: Lázadás

Star Wars: Lázadás

 • Star Wars: Lázadás
 • Star Wars: Lázadás

Készleten

Normál ár: 31990 Ft

Kedvezményes ár: 28791 Ft

Részletek

JAVÁBAN DÚL A POLGÁRHÁBORÚ...

A Régi Köztársaság utolsó maradványi is eltűntek már, és a Birodalom félelemmel uralja a galaxist. Frissen megépített űrállomásuk, a Halálcsillag, minden ellenállás megsemmisítésére képes.

De feltűnt egy új reménysugár. Néhány elszánt lázadó szembeszáll a Birodalommal. Titkos bázisukról terveket szőnek a Birodalom megdöntésére, és a szabadság visszaállítására a galaxisban.

A Star Wars: Lázadás társasjátékban újra játszhatod a Galaktikus Birodalom és a Lázadók Szövetségének híres csatáit. Vezesd a Birodalom hatalmas katonai erőit, hogy megtaláld a Lázadók bázisát, vagy vívj gerilla hadviselést és kövess el szabotázs akciókat a nyílt Felkelés nevében.

A küzdelem megnyeréséhez nem elég hatalmas fegyverarzenállal rendelkezni, a hőseidre is nagy szükséged lesz. Ezek az ikonikus karakterek titkos küldetésekre indulnak, hogy segítsék ügyedet, vagy aláássák az ellenfeled uralmát. Küldd el Luke Skywalkert a Dagobah rendszerbe Jedi kiképzésre, vagy állíts egy fagyos széncsapdát Darth Vaderrel Han Solónak.

Eltiporja-e a Birodalom a Lázadást egy határozott támadással?

Csak Te döntheted el a galaxis sorsát.

 

Szabálykönyv:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-bevezeto-szabalyok.pdf

Szabálygyűjtemény:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-szabalygyujtemeny-javitasok.pdf

Javított kártyák:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-kartyajavitasok.pdf

Javitott frakciótáblák:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-frakciotablajavitasok.pdf 

Megjelenés: 2017.05.15.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-4
Korosztály: 12+
Játékidő: 180 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. hibás a termék, javítás csak digitális, sufnituningosok előnyben írta j

  Több, mint egy éve várunk a javítókártyákra, azóta áll a polcon a huszonöt-harmincezer forintos játék.

 2. Tökéletes! írta Yon

  Ez volt életem első komolyabb társasjátéka amit vettem, azóta bővítettem a készletet még párral, de egyenlőre ez a legnagyobb favorit mind nálam, mind a baráti körben.
  Kb 50 partival a hátam mögött mondom, hogy ez a játék egyszerűen zseniális és még mindig nem sikerült a megunás közelébe kerülnie. Kíváló minőségű minden egyes komponens a dobozban, nagyszerűen vannak leírva a szabályok, ennek ellenére néha még most is bújni kell a szabálykönyvet 1-2 esetben, hogy hogyan is van ez meg az. Nagyon jól adja a vissza a Star Wars hangulatot a játék, rajongóknak erősen ajánlom. Ami hatalmas piros pont nálam, hogy annak ellenére hogy a két fél közel sem azonos erőviszonyokkal rendelkezik és teljesen másképp kell taktikáznia, rendkívül jól van kiegyensúlyozva a játék. Egy partiban például a lázadó játékos úgy nyert, hogy a meccs felétől nem volt kb egysége a táblán. Az egyetlen hátránya a játéknak, hogy a dobozra az van írva hogy 2-4 fő, de ez 2 főre lett kitalálva, afölött már kicsit döcögős a játékmenet és a taktikázás. A kiegészítőt erősen ajánlom, ugyanis az egyetlen komoly hibát a döcögős harcrendszert átdolgozza roppant élvezetes módon, még több taktikai lehetőséget adva a játékhoz. Ja és még valami, a játék fizikai kiterjedése miatt egy nagy asztal ajánlott!

 3. Játék mechanikát nagyban érintő félrefordtások írta Norbi

  Az értékelés csak a magyar fordításra értendő.

  Oké, hogy itt vannak a javítások pdf-ben, de nincs jelölve, hogy mi a hiba (egy errata-ban ez úgy hasznos tud lenni). Gondoltam én, hogy biztos kisebb-nagyobb helyesírási hibák, elírások. Hát nem. Miután letöltöttem a javítást és összevetettem, nagyon durva játék mechanikát érintő elírásokról van szó. Mind a két, addig játszott játékunk kimenetele más lett volna.

  Írtam a kiadónak, hogy ez nem annyira kellemes, esetleg terveznek javított kártyákat kiadni? Mert jó lenne, ha nem több oldalnyi hibajavítást kéne nézegetni játék közben.

  Nos, még csak válaszra se méltattak.

  A játék amúgy jó, csak angol kiadást javaslok. És egy másik boltnál.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!