Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Star Wars: Lázadás

Star Wars: Lázadás

 • Star Wars: Lázadás
 • Star Wars: Lázadás

Készleten

31990 Ft

Részletek

JAVÁBAN DÚL A POLGÁRHÁBORÚ...

A Régi Köztársaság utolsó maradványi is eltűntek már, és a Birodalom félelemmel uralja a galaxist. Frissen megépített űrállomásuk, a Halálcsillag, minden ellenállás megsemmisítésére képes.

De feltűnt egy új reménysugár. Néhány elszánt lázadó szembeszáll a Birodalommal. Titkos bázisukról terveket szőnek a Birodalom megdöntésére, és a szabadság visszaállítására a galaxisban.

A Star Wars: Lázadás társasjátékban újra játszhatod a Galaktikus Birodalom és a Lázadók Szövetségének híres csatáit. Vezesd a Birodalom hatalmas katonai erőit, hogy megtaláld a Lázadók bázisát, vagy vívj gerilla hadviselést és kövess el szabotázs akciókat a nyílt Felkelés nevében.

A küzdelem megnyeréséhez nem elég hatalmas fegyverarzenállal rendelkezni, a hőseidre is nagy szükséged lesz. Ezek az ikonikus karakterek titkos küldetésekre indulnak, hogy segítsék ügyedet, vagy aláássák az ellenfeled uralmát. Küldd el Luke Skywalkert a Dagobah rendszerbe Jedi kiképzésre, vagy állíts egy fagyos széncsapdát Darth Vaderrel Han Solónak.

Eltiporja-e a Birodalom a Lázadást egy határozott támadással?

Csak Te döntheted el a galaxis sorsát.

 

Szabálykönyv:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-bevezeto-szabalyok.pdf

Szabálygyűjtemény:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-szabalygyujtemeny-javitasok.pdf

Javított kártyák:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-kartyajavitasok.pdf

Javitott frakciótáblák:
http://www.deltavision.hu/media/szabalykonyvek/star-wars-lazadas-frakciotablajavitasok.pdf 

Játékbemutató video: https://www.youtube.com/watch?v=QgFbOWHvby8&t=279s

Megjelenés: 2017.05.15.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-4
Korosztály: 12+
Játékidő: 180 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Kiélezett stratégia, hangulatos SW élmény, igényes kivitel, apró hiba. írta egl

  Megfelelően jó hosszú FFG társas. Gyönyörű kidolgozás. Nagyon nagy és folyamatos koncentrációt igényel. Sok mindent kell fejbentartani, és rengeteg mindenre kell figyelni ezért kissé bosszantó a félrefordítás, de ez nem jelentett problémát, mert szerencsére 10 kártyát és pár szót még képes vagyok megjegyezni. Akinek ez nem megy javaslom nyomtasson az errata pdf-ből egy emlékeztetőt és néha pillantson rá (ilyen nekem is van :-)). A játék élményből semmit nem von le. Csak ezért a polcon tartani és nem játszani vele vétek, mert stratégiásoknak, SW kockáknak és azoknak is akik pusztán a szemüket szeretnék gyönyörködtetni egész egyszerűen kihagyhatatlan.
  Persze azért értékelném a gesztust ha (ennyi pénzért) a kiadó újranyomná a javítandókat.

 2. hibás a termék, javítás csak digitális, sufnituningosok előnyben írta j

  Több, mint egy éve várunk a javítókártyákra, azóta áll a polcon a huszonöt-harmincezer forintos játék.

 3. Tökéletes! írta Yon

  Ez volt életem első komolyabb társasjátéka amit vettem, azóta bővítettem a készletet még párral, de egyenlőre ez a legnagyobb favorit mind nálam, mind a baráti körben.
  Kb 50 partival a hátam mögött mondom, hogy ez a játék egyszerűen zseniális és még mindig nem sikerült a megunás közelébe kerülnie. Kíváló minőségű minden egyes komponens a dobozban, nagyszerűen vannak leírva a szabályok, ennek ellenére néha még most is bújni kell a szabálykönyvet 1-2 esetben, hogy hogyan is van ez meg az. Nagyon jól adja a vissza a Star Wars hangulatot a játék, rajongóknak erősen ajánlom. Ami hatalmas piros pont nálam, hogy annak ellenére hogy a két fél közel sem azonos erőviszonyokkal rendelkezik és teljesen másképp kell taktikáznia, rendkívül jól van kiegyensúlyozva a játék. Egy partiban például a lázadó játékos úgy nyert, hogy a meccs felétől nem volt kb egysége a táblán. Az egyetlen hátránya a játéknak, hogy a dobozra az van írva hogy 2-4 fő, de ez 2 főre lett kitalálva, afölött már kicsit döcögős a játékmenet és a taktikázás. A kiegészítőt erősen ajánlom, ugyanis az egyetlen komoly hibát a döcögős harcrendszert átdolgozza roppant élvezetes módon, még több taktikai lehetőséget adva a játékhoz. Ja és még valami, a játék fizikai kiterjedése miatt egy nagy asztal ajánlott!

 4. Játék mechanikát nagyban érintő félrefordtások írta Norbi

  Az értékelés csak a magyar fordításra értendő.

  Oké, hogy itt vannak a javítások pdf-ben, de nincs jelölve, hogy mi a hiba (egy errata-ban ez úgy hasznos tud lenni). Gondoltam én, hogy biztos kisebb-nagyobb helyesírási hibák, elírások. Hát nem. Miután letöltöttem a javítást és összevetettem, nagyon durva játék mechanikát érintő elírásokról van szó. Mind a két, addig játszott játékunk kimenetele más lett volna.

  Írtam a kiadónak, hogy ez nem annyira kellemes, esetleg terveznek javított kártyákat kiadni? Mert jó lenne, ha nem több oldalnyi hibajavítást kéne nézegetni játék közben.

  Nos, még csak válaszra se méltattak.

  A játék amúgy jó, csak angol kiadást javaslok. És egy másik boltnál.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!