Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

John J. Sherwood: Százháború

John J. Sherwood: Százháború

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Háború vagy hagyomány? Győzelem vagy béke? "Tudom, hogy mire vágytok, hiszen ugyanarra, amire én: békét akartok és diadalt. De megkaphatjuk-e egyszerre a kettőt?" – ezek Velias herceg szavai. Yneven egyetlen kultúra létezik, amelyben ezek a kérdések fölvethetők, s az alapjai kerülnek veszélybe, amikor Holdfény Erragal, az Ikerhegyek ura, Velias fogadott fivére választás elé állítja az elfeket. Harcban szerzett fegyvere, az aquiroktól elorzott Százhalál csak elindítója, de nem mozgatója annak a hadjáratnak, amely a másodkori fajháborúk legpusztítóbb csatáihoz vezet – s amellyel Erragal egyszer és mindenkorra megszabja népének útját, ha kell, még a testvérével szemben is.

John J. Sherwood új története első regénye, a Hőseposz völgyvidékén, Ynev hősi múltjában játszódik, egy olyan korszakban, amikor elfek és aquirok égi hajókon és sárkányháton küzdöttek egy egész kontinensért.

Megjelenés: 2010.11.02.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: John J. Sherwood
Borítófestő: Tikos Péter & Vass Richárd
Terjedelem: 208 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 78 7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Vértessy Tamás

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Elsőrangú regény az elf-aquir háborúkról írta Tander

    Az egyik legjobb MAGUS regény az általam olvasottak közül! Szakít az "az elfek csak sírnak, az aquirok csak mészárolnak" érzettel, a leírások heroikusak, a hősök és szörnyetegek ötletesek. Tulajdonképpen jó érzéssel tölt el, hogy nem tudok azonosulni a főszereplőkkel - hiszen nem emberekről lévén szó, gondolkodásmódjuk szükségszerűen idegen.
    Kiváló forrása a Másodkornak, jó térképpel és kalandötletekkel!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!