Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Talisman

Talisman

 • Talisman

Készleten

Normál ár: 14950 Ft

Kedvezményes ár: 13455 Ft

Részletek

Fedezd fel a mágia és a sárkányok mitikus világát!

Talisman rémítő küldetései által törhetsz végső célod, az Uralom koronája felé.

Hősöd nem csak harcos, pap, varázsló lehet, de bárki a tizenegy roppant hatalmú, mágikus erőknek parancsoló karaktertípus közül.

Ám a koronáig vezető út igen veszélyes: a legendák szerint csak a hírhedt talizmánok egyike nyithatja meg számodra a Hatalom kapuját. S e varázstárgyakhoz szörnyeken, csapdákon, gonosz mágián át vezet az út…

Szedd össze minden erődet! Különben nem győzhetsz ellenségeid felett, nem nyerheted el a koronát, s nem teljesítheted be végzetedet!

Megjelenés: 2009.09.03.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-6 fő
Korosztály: 8 éves kortól
Játékidő: 60 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Csak bátran ;) írta Ricsi

  Fúúú hát mit is mondjak? Kb 1 hete vettem meg de már most nagy sikere van barátaim illetve a családból anyum részéről :D . Akik eddig játszottak vele azok is még többet szeretnének játszani, habár néha azért el gondolkodunk pontosan mit és hogy de azért rájövünk a dolgokra. Szerintem nagyon jó társasjáték, Aki megveszi az nem fog csalódni benne, én legalábbis nem csalódtam se a barátaim.

 2. Játékismertető írta http://boardgame.blog.hu/

  A saját tapasztalataim a játékkal kapcsolatban, hogy könnyen megtanulható és viszonylag pörgős játékmenetű. [...] Nálunk az egész család nagyon élvezte, még az anyukám is, pedig ő már nem szívesen tanul meg új dolgokat. Eddig csak sikerem volt a játékkal. Ráadásul ami számomra a legnagyobb pozitívuma volt, hogy nem volt a kicsik között sértődés, mert nem ő nyert. És azt hiszem ez nagy szó. A játékot még egy szerepjáték klubba is levittem, ahol a játékot 5 óra nyüstölés után se tudtuk abba hagyni

  Teljes ismertető:
  http://boardgame.blog.hu/2010/02/27/talisman_1

 3. Mindenkinek ajánlom:) írta Völcsei Gábor

  Remek játék, sokat nevetünk közben (egymás szívatásán vagy éppen a másik balszerencséjén :). Aki beletudja magát élni a karakterébe, az nagyon fogja élvezni a játékot :) A játéktábla, a bábuk és minden elem nagyon szépen van kidolgozva :) Remélem egyszer 1-2 kiegészítő magyar nyelven is megjelenik majd hozzá :)


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!