Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Kiegészítő - Tövisek háza

Kiegészítő - Tövisek háza

Készleten

Normál ár: 1000 Ft

Kedvezményes ár: 850 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A Vastrón blokk első 140 lapos kiegészítője a Tövisek háza nevet kapta - és miként a név a forrongó politikai helyzetben ügyesen manőverező Tyrell-házra utal, akiknek a rózsa a címere, úgy a kiegészítő is elsősorban a két házhoz tartozó karakterek koncepcióját helyezi előtérbe.

A korábbiakhoz képest kevesebb olyan lapot találhatunk itt, amely csak egyetlen házhűséggel rendelkezik (azon belül is házanként változó a számuk), de a Tyrelleken (Baratheon-Lannister) és a köpönyegforgató Boltonokon (Stark-Lannister) kívül még számtalan kettős házhűségű lap egészíti ki minden család gyűjteményét.

Minden ház új lapokkal bővítheti korábbi paklikoncepcióit, a legnagyobb fókuszt ezen belül talán a Targaryen Dothraki paklik kapták, de a Martell kontroll és a Stark védekezés hívei sem panaszkodhatnak. 

Számos lap foglalkozik a politikai harccal és annak következményeivel - ugyancsak nagy szerepet kap az intrika, ami a Tyrell-ház ismeretében nem csoda; sok hatás lapok eldobására reagál, sőt, lehetőség nyílik fordulónként több politikai harc indítására is, nem csak a Starkoknak. A politikai harcokhoz kapcsolódó direkt ölések alighanem alaposan elgondolkodtatják azokat, akik ezt az ikont eddig nem tartották olyan fontosnak a karakterek összeválogatásakor.

A Tyrellek vonzereje ráadásul nem csak a politikában mutatkozik meg, hanem konkrét karaktereket is könnyedén átcsábítanak saját oldalukra.

A Fegyver csatolt lapok körét új, nem-egyedi fegyverek gazdagítják, az Eskü jellemzővel ellátott csatolt lapok pedig remélhetőleg gondoskodnak arról, hogy egyik ház se váljon dominánssá a játékosok körében.

Gyarapodik a jelképpel rendelkező karakterek száma, bár elsősorban inkább azokból a jelképekből kap többet egy-egy család, amiből eddig is bővelkedett.

Számottevő érdeklődésre tarthat számot a csak korlátozottan használható, de költség nélküli, semleges érvénytelenítő eseménylap, illetve a draftokról jól ismert Wildfire Assault nevű, esélykiegyenlítős cselekmény modernizált változata.

Többek közt olyan régen várt és valószínűleg örömmel fogadott egyedi karakterek bukkannak fel, mint például Rickard Karstark, Illyrio tanácsos, Homok Tyene, Roose Bolton, a Viráglovag, Margaery Tyrell vagy a Töviskirálynő, valamint megismerhetjük Tywin Lannister új, eddigi legfélelmetesebb változatát.

Az illusztrációk átlagos színvonala talán minden eddigit felülmúl, és nem kevés azoknak a kártyáknak a száma, melyekhez egyenesen lenyűgöző látványvilágú festményeket használtak fel.

A kiegészítő csomag 1 ritka, 3 nemgyakori és 7 gyakori lapot tartalmaz, véletlenszerűen válogatva a 140 fajta kártya közül. 

(forrás: http://thkrulez.tripod.com)

Megjelenés: 2012.04.10.
Kiadó: Delta Vision
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!