Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

David Gemmell: A Villámlás Pajzsa - Trója III. kötet

David Gemmell: Trója A Villámlás Pajzsa

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

Közeleg a háború.

A Nagy Zöld királyai gyülekeznek – és mindegyikük a hódítás, a fosztogatás sötét terveit dédelgeti magában. Az árulások és intrikák örvényébe csöppen három utazó: Píria, a szörnyű titkot rejtegető szökevény hercegnő; Kalliadész, a harcos, aki fennkölt eszmények híve és egy híres kard birtokosa; valamint jó barátja, Banoklész, aki kiverekszi saját legendáját az elkövetkező csatákban.

Együtt utaznak Trója mesés városába, amelyre olyan sötétség borul, ami még sok száz évvel később is elhomályosítja a köznapi halandók diadalait és személyes tragédiáit.

A Villámlás Pajzsa, a magasztos drámaiság és a lehengerlő kaland eposza a bronzkori Hellász dicső napjainak eseményeit tárja szemünk elé.

Megjelenés: 2013.03.14.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: David Gemmell
Fordító: Sziklai István
Borítófestő: Tikos Péter & Vass Richárd
Terjedelem: 652 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 34 6
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta profunduslibrum.blogspot.hu

    Vannak könyvek, amikre ha rápillant az ember, azonnal tudja, hogy azt neki írták - személy szerint. A szenvedélyes könyvbarátok egyik életcélja az lehet, hogy minél több ilyen írót/könyvet felfedezzenek maguknak.

    Valamikor a távoli múltban, mikor levettem a könyvespolcról Gemmell első magyarul megjelent művét, a Legendát, sejtettem, hogy a mi kapcsolatunk ilyen lesz. Nem kell mondanom, hogy azóta az összes magyarul megjelent könyvét olvastam, azt viszont igenis elmondom, hogy egyik könyvében sem kellett csalódnom. Mit is beszélek? Gyakorlatilag letehetetlen mindegyik műve. A relatíve gyengébben sikerültek is (már ha van ilyen egyáltalán) messze fölé magasodnak egy átlagos fantasy regénynek.

    Teljes ismertető:
    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2012/05/david-gemmell-villamlas-pajzsa.html


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!