Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

David és Stella Gemmell: Királyok bukása - Trója IV. kötet

David Gemmell: Trója Királyok bukása

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

Sötétség telepedett a Nagy Zöldre, és az ókori világot szétszaggatja a megosztottság.

A Trója előtti harctereken gyülekeznek a mükénéi királyhoz hű ostromló erők. Köztük van Odüsszeusz, a mesés történetmondó, a mükénéiek vonakodó szövetségese, aki tudja, hogy hamarosan halálig tartó küzdelembe kell bocsátkoznia egykori barátaival.

A messze földön híres város falai mögött Priamosz, a trójai király várakozik. A betegeskedő, megkeseredett uralkodó két hősbe veti minden reményét: fiába, Hektórba és a rettegett Helikáónba, aki szörnyű bosszút áll a mükénéieken a felesége haláláért.

Immár feltartóztathatatlanul tombol a háború – a vérszomjas, öldöklő küzdelem, amelyben oly hősök csatáznak, akiknek a neve örökkön fennmarad a történetben, amely még évszázadok múlva is visszhangzik az emberek szívében.

A kortárs fantasy egyik legnagyobb mestere, David Gemmell a Királyok bukása című regényével méltó befejezését adja a halhatatlan ókori eposzt feldolgozó nagyívű történelmi művének.

Megjelenés: 2013.04.02.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: David és Stella Gemmell
Fordító: Sziklai István
Borítófestő: Tikos Péter & Vass Richárd
Terjedelem: 680 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 19 3
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta profunduslibrum.blogspot.hu

    Ahogy írtam már David Gemmell Trója trilógiájának első két részénél is, engem sem az ókor, sem magának a trójai csatának a története nem mozgatott meg sosem. A Trója-sorozatot mégsem fenyegette sose az a veszély, hogy ne olvasnám el - szívesen, izgatottságtól remegve -, hiszen írója egyetlen könyvében sem csalódtam sosem. A trilógia utolsó részétől, a Királyok bukásától viszont kicsit tartottam, hiszen Gemmell ezt sajnos 2006-ban (konkrétan ezen könyv írása közben) bekövetkezett halála miatt már nem tudta befejezni, ezért feleségére hárult ez a szomorú feladat. Szerencsére még így sem kellett csalódnom. A sorozat megkapja a KEDVENC pecsétet.

    Teljes ismertető:
    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/10/david-gemmell-stella-gemmell-kiralyok.html


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!