Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Troy Denning: Tûzpróba

Tûzpróba

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Õrült Cyric ítélete.
Barátait – Éjfélt és Kelemvort – elárulta, álnok módon a vesztükre tört. Istenné lett, s most Faerűn minden szegletét elárasztja ármánnyal és hazugsággal. Õ a Gyilkosság Ura. Õ a Hazugság Hercege. De legfőképp: eszelős.
Miközben az Elfeledett Birodalmak égi hatalmai egymás közt torzsalkodva készülnek az ítélethozatalra, az őrült isten egy odaadó híve útra kel, hogy teljesítse szent küldetését... és kigyógyítsa Cyricet elmebajából. Zarándoklatát azonban sokan nézik igen rossz szemmel – többek között, úgy tűnik, néha maga az őrült isten is.

Az Avatár-sorozat ötödik kötete

Megjelenés: 2005.08.16.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Troy Denning
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Brom
Terjedelem: 376 oldal
ISBN szám: 963 7041 63 X
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Voltak izgalmas pillanatai is a regénynek, de sajnos túl sok volt a unalmas rész, ahhoz, hogy jónak nevezhessem. Jó szívvel hármasra tudom értékelni. írta Darth Revan

    Az Avatás sorozat 5., befejező része. Az előző négy kötet után úgy éreztem az a rész is tetszeni fog, de tévedtem. A regény eseményei 3 évvel játszódnak az előző rész után. Az alapkoncepció érdekes volt. (Malik ki akarja gyógyítani Cyricet az őrületből, de istene ezt nem akarja.) De sajnos a megvalósítás már kevésbé. A Malikkal foglalkozó fejezetek, illetve részek az esetek többségében zavarosak, rosszul megírtak voltak, több helyen is nagyon untam a dolgokat. Az istenekkel foglalkozó fejezetek érdekesebbek voltak, azokat sokkal jobban élveztem. Ruhha részei érdekesek voltak, de nem hoztak lázba. Az egész könyvnek olyan utóhang íze volt.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!