Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Richard A. Knaak: Tűzrózsa

Richard A. Knaak: Tűzrózsa

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Az élőhalottak seregének legyőzése után Golgren az ogrék vezére lett, de a pozíciója megszilárdítása érdekében segítségre van szüksége – olyan segítségre, amit csakis a legendás ősök, a nemes ogrék mágikus-misztikus ereklyéjétől kaphat meg.

A Tűzrózsát a tűz és az alkímia istene teremtette, birtokosa mindenki másnál nagyobb hatalom birtokába kerül. Golgren nagykán számára világos, mit kell tennie, gondot csupán az jelent, hogy nem csak ő ismeri a legendát, nem ő az egyetlen, aki bármi áron meg akarja szerezni a Tűzrózsát. 

Megjelenés: 2013.11.12.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Richard A. Knaak
Fordító: Szántai Zsolt és Szántai Zita
Borítófestő: Duane O. Myers
Terjedelem: 344 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 90 2
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Erdélyi István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Némileg többet vártam írta Razor

    Ennél némileg többet vártam a második résztől…
    A kötet elején kicsit éreztette magát, hogy egy év telt el az előző rész megjelenése óta, de szerencsére Knaak csöpögtetett elég információt, hogy hamar fel tudjam venni újra a fonalat, ami aztán haladt is, meg nem is. Az eseményeket lényegében pár mondatban össze lehetne foglalni, annyira nem haladtunk előre. Mellékágakon persze történtek érdekes dolgok, de ezek csak újabb kérdéseket vetettek fel, amik a végén már egy kissé bosszantottak csak. Szintén zavaró volt egyes karakterek eltűnése/máshol felbukkanása, látszólag magyarázat nélkül. Mi a manó ez a teleportmánia? A harmadik résznek sok kérdésre kell választ adnia…
    (Ja és a regény befejezése után sem jöttem rá, hogy a borító jobb szélén álló alak ki akar lenni. Tippem lenne, kinek szánta a rajzoló…)


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!