Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Eric Griffin: Tzimisce

Tzimisce

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A gonoszság kapuja
A Kamarilla vámpírok évszázadokon át őrizték a Maskarádét – a megtévesztés, a félrevezetés és a befolyás bonyolult táncát, amely elrejti az éjszakai ragdozókat a halandók szemei elől. De most a Sabbat megpróbálja elrontani a játékukat.
A Klánregények sorozat sötét fordulatot vesz, amikor a rettegett tzimiscek előbújnak hátborzongató várbörtöneikből és laboratóriumaikból és rettenetes részt vállalnak az események alakításában.
Sascha Vykos, az Óvilág karizmatikus szörnyetege, akinek az érdeklődése most az újvilágbeli események felé fordult, korbáccsal és kesztyűs kézzel kovácsolja eggyé a marakodó Sabbat erőket. Az önelégült Kamarilla most majd számot kell vessen magával – feltéve, hogy Vykos össze tudja tartani az ingatag szövetséget és képes megakadályozni, hogy a Sabbat kígyó beleharapjon a saját farkába.
A monumentális, 13 kötetes sorozat a vértestvérek tiltott világába kalauzol bennünket. Most folytatódik, ami az első klánregényben, a Toreadorban elkezdődött és a végkifejlet meghatározza majd minden emberi és nem emberi lény sorsát a világban.

Megjelenés: 2000.07.26.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Eric Griffin
Fordító: Tóth Zsolt
Borítófestő: John Van Fleet
Terjedelem: 218 oldal
ISBN szám: 963 0027 45 3
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!