Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája

Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Borbíró Borbála a magyarországi Vámpírkutató Intézet alkalmazottja, bakancsos tudós és magánéleti szerencsétlenség, akinek a munkája a mindene - ám amikor hatalomra kerül az Emberfeletti Összefogás Pártja, az intézet az élőholtak megnövekedett politikai befolyásának köszönhetően bezárja kapuit. Mit tehet egy állástalan vámpírkutató egy olyan Magyarországon, ahol a vámpírok lassan teljes jogú állampolgárokká válnak, és ahol a háttérben köttetett szerződések különleges kiváltságokat is megadnak nekik?

Az állás, amely végül az ölébe hull, jóval több és veszélyesebb, mint amiről valaha is álmodott, és rejtélyes, új főnöke hamarosan hajmeresztő feladat elé állítja: be kell épülnie a kormány tanácsadói, az IQ vámpírok közé, hogy kiderítse, mit titkolnak emberi szövetségeseik elől. Bori nem tudja, képes lesz-e átverni Magyarország legokosabb vámpírjait úgy, hogy csupán eszére és alaposan felvágott nyelvére támaszkodhat, de a vérét, életét és emberségét megőrizze.

Magyar nyakba magyar szemfog!


* * * * *

Ismerd meg Borit, Magyarország legbelevalóbb vámpírkutatóját, mielőtt elkísérnéd egy még veszedelmesebb küldetésre, amely egyenesen a vámpírok fészkébe vezeti: a Vámpírok múzsájához. Gaura Ágnes: Démoni színjáték (novella)

Ha többet szeretnél megtudni a karakterekről, látogasd meg az írónő honlapját, illetve kövesd nyomon Borit, Attilát és a szerzőt a facebookon!

A kötet a Borbíró Borbála-sorozat első része. Kíváncsi vagy, másoknak hogy tetszett a kötet? Olvass bele a véleményekbe!

Megjelenés: 2013.02.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Gaura Ágnes
Borítófestő: Sánta Kira
Terjedelem: 464 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 38 4
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Kleinheincz Csilla

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Imádtam! írta Chiara

    Elkövettem azt a szarvashibát, hogy kölcsönadtam... :( Most malacperselyt készülök törni, hogy újra a polcon tudhassam (az egész sorozatot :) )

  2. Addiktív írta Tengerész

    Már az első kötetnél lehetett tudni, hogy hosszú és izgalmas történet kezdődik, ami kerek, egész világ, azonnal beszippant. Minden egyes kötet végén azzal teszem le a könyvet, hogy ide máris a folytatást!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!