Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Piers Anthony: Varázslat Kaméleonnak

Varázslat Kaméleonnak

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Xanth bűvös világ, ahol a mágia uralkodik. Minden polgára rendelkezik valamilyen különleges varázslattal, amelyet kizárólag ő képes végrehajtani. A kentaurok, sárkányok, baziliszkuszok földje ez. Az Északi Faluból származó Bink számára azonban Xanth nem mesevilág: a benne élők közül egyedül neki nincs mágiája. És ha nem talál magának, méghozzá nagyon gyorsan, száműzik. Humfrey, a jó varázsló viszont meg van győződve róla, hogy a fiú igenis bír valamilyen varázslatos képességgel. Tulajdonképpen egy dzsinn és a bűvös falitábla is egyaránt megerősítette, hogy Binknek van mágiája. Ráadásul ugyanolyan erős, akár a királyé – vagy épp mint magáé Humfrey-é. Vagy mint Trenté, a gonosz varázslóé. De akárhogy is legyen, a fiú rendkívüli mágiájának természetét senki sem tudja meghatározni. Bink teljesen kétségbeesik – ez még rosszabb, mintha egyáltalán nem lenne mágiája… És így is, úgy is száműzik!

A Xanth mágikus világát bemutató könyveknek sokmilliós olvasótábora van, rajongói klubok százaival szerte a világban. A szenzációs fantasy-sorozat első kötete végre magyarul is olvasható. Vigyázat! Függőséget okoz! Még a szerzőjének is…

Piers Anthony eredetileg egyetlen könyvet akart írni – ez volt a Varázslat Kaméleonnak. Olvasói követelésére szőtte aztán tovább Bink történetét előbb trilógiává, majd kilenc kötetes regényciklussá.

Megjelenés: 2012.06.05.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Piers Anthony
Fordító: Dr. Tóth Sándor
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 480 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 43 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta profunduslibrum.blogspot.hu

    Xanth világa. Ahol az olyan lakókat, akik nem rendelkeznek valami teljesen egyedi (nem számít, mennyire végtelenül haszontalan) mágikus képességgel - szökőévente ha van ilyen - száműzik a birodalom határán túlra. A visszatérés Xanthra lehetetlen, mióta egy mágikus akadály hermetikusan lezárja a határt. Aki valahogy mégis visszajönne - sose volt még ilyen -, arra a halál vár. Jó ötlet, de azért hasonlót már olvashattunk itt-ott. Azonban itt jön a csavar. Xanth-on nem csak az embereknek vannak mágikus képességeik, sőt nem is csak az értelmesebb állatoknak/szörnyeknek, hanem MINDENNEK. A növényeknek, a köveknek, a tónak sőt egy darabka földnek is (ahol - milyen logikus is Xanthon a természeti mágia - minden áthaladónak azonnal meg kell állnia és könnyítenie magán - és "ez ellen nincs mentő!" :D ) Emiatt a "csekély" ötlet miatt egyszerűen nem lehet tudni, hogy a következő oldalon mi történik a szereplőkkel, vagy hogy ki és mi módon tör majd az életükre. Merthogy természetesen úgy tűnik, hogy minden Binkék életére pályázik a vadonban, ebben azért biztosak lehetünk.

    Teljes ismertető:
    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2012/10/piers-anthony-varazslat-kameleonnak.html


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!