Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Kiegészítő - Vastrón

Kiegészítő - Vastrón

Készleten

Normál ár: 1000 Ft

Kedvezményes ár: 850 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

240 új lap szerepel a Vastrón blokk alapszettjében. Egy kiegészítőcsomag 11 véletlenszerűen válogatott lapot tartalmaz ezek közül: 1 ritka, 3 nemgyakori és 7 gyakori lap található benne.

A legszembetűnőbb újdonság ebben az új kiadásban a kártyák megújult kinézete. A csatolt lapok címe körül láncfonatos, a helyszíneké körül gyűrött térképre emlékeztető minta található, míg az események pedig cakkos szélű keretet és hollós hátteret kaptak. A cselekmények továbbra is fektetett elrendezésűek.

A Vastrónban bevezetésre kerülnek a két házhoz tartozó lapok. Ezekhez nem tartozik különleges szabály: ha egy lap például egyszerre Stark és Targaryen, akkor azt mindkét ház aranybírság nélkül játszhatja ki.

Megjelennek ezen kívül a Jelképek. Ezek a karakterek lapjainak jobb alsó sarkában kaptak helyet (csakúgy mint a harci ikonok, a "szövegdobozon" kívül helyezkednek el). Négy féle jelkép létezik: Szent (kehely), Tanult (könyv), Nemes (gyűrű) és Harcos (kardok). A szerepük, hogy az új lapok hatásai befolyásköltség helyett felajánlják a lehetőséget, hogy inkább bizonyos jelképpel rendelkező karaktereket térdeltess le. Így játék közben sok újfajta döntéshelyzet előtt találhatjuk magunkat, ami üdítően hat a játékélményre.

Nincsenek azonban végzetsújtotta lapok, és már nem is lesznek többé, ez ugyanis a Tél korszaka sajátossága volt. Szintén nem találkozunk sem a Halálos, sem a Halálraítélt kulcsszókkal ebben a blokkban.

Megjelenés: 2012.04.10.
Kiadó: Delta Vision
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!